Prezentare

 


Subdomeniu gratuit

Domeniul dvs. este adresa unde oamenii găsesc site-ul dvs. on-line. Aveți posibilitatea să alegeți să publicati site-ul dvs. pe un subdomeniu gratuit pe Website-Arad.ro, puteti inregistra un domeniu nou, sau de a transfera la noi un domeniu propriu.

Daca detii deja un domeniul, vă vom ajuta cu transferul lui si implementarea lui in sistemul Website-Arad.ro. În timp ce multe firme de hosting percep o taxa pentru activarea serviciului de gazduire, la Website-Arad.ro este gratuit. 


Fara publicitate nedorita

E simplu - noi nu punem publicitate pe website-ul tau. Nu există anunturi tip banner, pop-up-uri -- Nimic!

Noi întelegem că site-ul dvs. este afacerea dvs., si am fi extrem de nepoliticosi daca am posta publicitate nedorita.

Dacă doriti să includeti publicitate, o puteti face in interesul dvs. sau putem integra sistemul Google AdSense. Dar fiti siguri că niciodată nu vom posta anunțurile noastre pe website-ul dvs.


Suport on-line sau telefonic

Dacă aveți o întrebare, noi suntem aici pentru a ajuta. Va putem oferii asistenta atat on-line prin intermediul mesageriei interne cat si telefonic.


Detalii despre trafic pe website dvs.

Puteti să urmăriti cu ușurință cât de mulți oameni au vizitat website-ul dvs., ce pagini au vizitat, ce termeni de căutare au folosit pentru a găsi site-ul dvs., și website-uri web care fac referire la traficul website-ului dvs. în rubrica denumita "Raportari website" din contul dvs. 
Statisticile website-ul dvs. sunt calculate în timp real si sunt oferite de Google Analytics.